HTML

Építőanyag

Új építőipari információs oldal indul: http://epito-anyag.eu Az oldal célja információt szolgáltatni az építőanyagokról, technológiákról, gyártókról, kereskedőkről, tüzépekről. Minden észrevételt szívesen fogadok.

Friss topikok

Porotherm építési rendszer

2010.02.13. 23:23 Szerkeszto

POROTHERM TÉGLAHÁZAK RENDSZERE

A porotherm építési renszer gyártója és forgalmazója a Wienerberger Zrt.

A Porotherm Építési Rendszer kerámia falazó rendszer, melynek segítségével a ház, családi ház a pincétől a födémig építhető.
Az építési rendszer a családi házak kivitelezésének közkedvelt építőanyaga.
Természetesen bármilyen építésnél használhatóak a porotherm építőanyagok.

A rendszer elemei a Porotherm falazat és a Porotherm födém.
A Porotherm falazat részei a Porotherm tégla,a teherhordó és a válaszfalakhoz, a porotherm áthidaló és a habarcs, a Porotherm födém részei a Porotherm gerenda, a porotherm béléstest és a hőszigetelt koszorútégla.

A rendszer elemei természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. A Porotherm ház egészséges lakóklímát biztosít. A Porotherm Építési Rendszer falazóelemeivel épült falak kiváló hőszigetelő és hőtároló képességgel rendelkeznek. A rendszer elemeivel a ház a pincétől a padlásig felépíthető. A Porotherm ház maradandó értéket képvisel.

Ne feledjük a tégla mint építőanyag már bizonyított!

Szólj hozzá!

Címkék: tégla építés építőanyag porotherm

A bejegyzés trackback címe:

https://epitoanyag.blog.hu/api/trackback/id/tr451756066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása